Individualna psihoterapija

//institut-sensus.si/wp-content/uploads/2018/11/Individualna_terapija2.jpg

Ljudje se rodimo v družino in s tem v določen sistem čustvovanja, način navezovanja na naše ljubljene ter odnose na splošno. Ti so v osnovi zasnovani kot vir sreče in ljubezni, vendar smo lahko zaradi mnogih preizkušenj in težkih dogodkov teh dragocenih elementov življenja okradeni. Posameznik tako zaradi travmatičnih, zlorabljajočih in nasilnih izkušenj ne zmore najti sreče in v polnosti živeti svojega življenja.

Nekatera življenjska neurja lahko ljudje obvladujemo sami, včasih pa so te preizkušnje premočne. Zato si s terapevtom lahko zagotovimo varen pristan, čeprav je izkušnja travm, zlorab, nasilja in drugih težkih okoliščin še vedno prisotna, a dosti bolj obvladljiva. V terapevtskem odnosu se med terapevtom in klientom ustvari varen odnos, v katerem lahko posameznik izrazi težka čustva in pretekle dogodke. Tako lahko prek terapevtskega procesa prečutimo in si omogočimo dovolj izkušenj, da pretekli položaj laže razumemo in posledično najdemo načine, da bolje zaživimo.

Tematike:

  • odvisnosti in zasvojenosti v družini,
  • stiskah posameznika v obliki travm, paničnih napadov, čezmernega stresa, zlorab in težav drugih pomembnih dogodkov,
  • krizah in drugih pomembnih dogodkih, ki pripeljejo do slabšega delovanja.

Potek vključitve v terapevtski proces

Kliente in njihove informacije obravnavamo v skladu z načeli politike varstva osebnih podatkov.

  1. Naročite se lahko prek kontaktne številke 069 975 669 ali preko e-pošte [email protected]. Na klic oz. elektronsko pošto vam odgovorimo v 24 urah.
  2. Po kontaktu vam posredujemo termin za uvodno svetovalno srečanje, ki je namenjeno vam, da predstavite svoje stiske in si pridobite začetne odgovore o načinih reševanja svojih težav. Srečanje je prav tako namenjeno, da lahko dobite občutek o terapevtu in načinu dela.
  3. V nadaljevanju se predstavi nadaljne informacije o terapevtskem procesu (terapevtsko soglasje LINK), cena terapije in skupaj določite termin terapij.

Vključitev v psihoterapijo je velika odločitev. Izkoristite 30-minutno brezplačno spletno svetovanje in presodite, ali sta terapevt in način dela primerna rešitev za razbremenitev vaših težav.

Imate vprašanja?

Kontaktirajte nas!