Uvodna
ura

30
50 min.

Uvodna ura je namenjena vzpostavitvi prvega stika, stranka predstavi svojo situacijo oziroma težavo.

Če se stranka odloči za vstop v terapevtski proces, mu predstavimo terapevtski dogovor in skupaj z njim določimo termin terapije.

Ob strinjanju stranke podpišemo terapevtski dogovor in obrazec za varovanje osebnih podatkov (GDPR). Če se posameznik ne odloči za vstop v terapevtski proces, lahko ta v zaupni naravi izstopi.

Ura
terapije

60
50 min.
5% popust ob predplačilu 4 terapij
10% popust ob predplačilu 12 terapij

Terapija je namenjena ustvarjanju varnega in zaupnega prostora.

V odnosu s terapevtom tako spregovorimo o svojih težavah, glede katerih poskušata terapevt in stranka skupaj najti rešitve.

V terapevtskem odnosu se intenzivirajo naša čustva, misli in telesne senzacije. S pomočjo terapevta nam pomagajo pri razreševanju stisk, s katerimi prihajamo, in nas popeljejo na poti do dejstva, da lahko sami laže usmerjamo svoje življenje.

Terapijo lahko med terapevtskim ciklom stranka kadarkoli prekine.

Opomba: Na podlagi 94. člena ZDDV -1 DDV ni obračunan.

Delavnice in predavanja

Interaktivna izobraževanja, delavnice in predavanja za izobraževalne ustanove ali podjetja v gospodarstvu oblikujemo v skladu s potrebami in željami stranke. Sodelovanje lahko sooblikujemo v enkratno srečanje, kjer tematike predstavimo na podlagi psihoterapevtske, psihološke in nevroznanstvene literature. V primeru večkratnega sodelovanja lahko specifične tematike podrobneje predstavimo in pridobljeno znanje prek dela v obliki delavnic še poglobimo.

Za vprašanje glede tematike izobraževanja in možnih ponovitev oziroma daljšega izobraževanja pošljite povpraševanje.

Potrebujete psihoterapevtsko svetovanje? Izkoristite 30-minutno brezplačno svetovanje! Rezervirajte termin