Terapija pomaga pri reševanju težav, ki jih posameznik odkrije in navaja. Spoprijemamo se z obravnavo nefunkcionalnih družinskih ali partnerskih odnosov, tesnobe, predelavo travm in zlorab, čezmernega doživljanja stresa, nezvestobe ... Na terapijo se lahko prijavimo tudi iz potrebe po osebnostni rasti ali ko čutimo, da se v nas nekaj pripravlja, vendar še ni prišlo ven. To je zelo zdrav odnos do sebe, da poiščemo oporo, še preden kaj izbruhne.
Terapevtski odnos je zaupne narave, v katerem terapevti ravnamo po Etičnem kodeksu Združenja zakonskih in družinskih terapevtov, Zakonu o varstvu osebnih podatkov in Splošni uredbi EU o varstvu podatkov (GDPR).
Na terapijo se prijavite prek kontaktnega obrazca oziroma klica na kontaktno številko inštituta, kjer pustite svoje kontaktne podatke. V najkrajšem času vam vrnemo klic in se dogovorimo za uvodno srečanje, na katerem se pogovorimo o vašem trenutnem položaju ter o nadaljevanju terapevtskega procesa.
Udeležite se lahko samo uvodnega svetovalnega pogovora, kjer imate, kot kadarkoli skozi proces, pravico iz terapije izstopiti. Terapija poteka enkrat na teden, ob dogovorjeni uri, terapevtski cikel traja 12 srečanj. Število ponovljenih ciklov je odvisno od kompleksnosti težave in potreb posameznika.
//institut-sensus.si/wp-content/uploads/2018/12/Vprasanja1.jpg
//institut-sensus.si/wp-content/uploads/2021/01/sensus-cta-1-bg-1.png

Na voljo smo vam za vsa vprašanja!

Pišite nam