Stres v partnerskem odnosu

Epidemija je zagotovo ena izmed večjih preizkušenj človeštva. Poleg zdravstvene in ekonomske situacije so se pomembno spremenile tudi naše družine, partnerski odnosi, starševski odnosi in ne nazadnje tudi mi sami.

E-terapija – terapija na daljavo

E-psihoterapija, terapija na daljavo oz. prek spleta, Skype terapija, teleterapija je oblika psihoterapije, pri kateri klient oz. klienti in terapevt tvorijo terapevtski odnos prek spleta z uporabo spletne kamere ter mikrofona.

Kdaj na terapijo?

To, kdaj je primeren čas, da obiščemo psihoterapevta, že samo po sebi povzroča svojevrstno stisko. Ljudje sami hitro začutimo,

Stresirana psiha, stresirano telo

Kako se počutite? Ste dobro – v homeostazi? Vsak trenutek lahko trčite ob stresor v najrazličnejši obliki, ki lahko zmoti vaše ravnovesje. Proces lahko primerjamo z živalskim svetom, kjer se to zgodi levu,…

Sive pege starševstva – kje izgubim nadzor?

Starševstvo je izjemno nagrajujoče poslanstvo, ki ga kot živ proces zaznamujejo vzponi in padci. V času harmonije in nenapetega ozračja se med odraslim in otrokom dogaja čudovit odnos izmenjave uglašene komunikacije, čustev in odnosa.